Yoga Smooth со Марина Archives - HealtyMe

Yoga Smooth со Марина

Lifetime access

10

Тренинзи од

Високо

ниво на интензитет

50

здрави рецепти

2,980+

заедница на discrod

Yoga Smooth со Марина

01

Tadasana (стоечки положби)

Првиот час е посветен на развивање свесност за сопственото тело, дишењето и активирање на телото како една целина

02

Virabhadrasana (воин)

Стоечки положби кои го зајакнуваат телото, зголемуваат издржливост и ментална сила

03

Стречинг и флексибилност

Час посветен на истегнување, подобрување еластичност и флексибилност

04

Винјаса пракса

Винјаса пракса со акцент на подобрување мобилност во пределот на колковите, истегнување и зајакнување на мускулатурата и медитација

05

Bakasana (баланс на раце)

Час наменет за зајакнување на јадрото, подобрена флексибилност на 'рбетниот столб, зајакнување на концентрација и фокус и баланс на раце

06

Hanumanasana

Час посветен на подобрување на флексибилност и истегнување на задна ложа, мобилност во колкови и карлица и медитација

07

Padmasana (лотус)

Час посветен на долен дел од тело, отворање на колкови, зајакнување и подобрување на мобилност во колената, телесно и ментално опуштање, медитација

08

Sirsasana (стој на глава)

Припрема за обратни положби, односно стоење на глава, зајакнување на јадро, зацвртсување на рамен појас, истегнување на заден дел на тело, отворање на граден кош, опуштање со помош на блокчиња

09

Urdhva Dhanurasana (мост)

Фокусот на овој час е ставен на отворање на градниот кош, подобрување на флексибилност во 'рбетниот столб, зајакнување на грбна мускулатура

10

Истегнување и опуштање

Час посветен на ментално и физичко опуштање, истегнување, рамномерно, длабоко дишење, усускување и масажа на грб и 'рбетен столб, медитација

насоки за вежбање

Започни 7 дневен
free trial

Приклучи се бесплатно и пробај.

ПРЕПОРАКИ И РЕАЛНИ

Успешни Приказни

Наташа Шопова

Прочитај повеќе

Ивана Андоновска

Прочитај повеќе

Ана-Марија Трајковска

Прочитај повеќе

Ирена Гроздановска

Прочитај повеќе

Елена Штерјовска

Прочитај повеќе

Ирена Арсовска

Прочитај повеќе