Healty.me

Ime na programa

Summer Boost by Bubalo

Total Body Workout by Bubalo vol.1

Total Body Workout by Bubalo vol.2

Basic Male Training Program 1.0

Travel Program

Postnatal by Bubalo

Мобилност на телото

Создади ја најдобрата верзија од себе!

Healty.me е онлајн платформа позади која стои тим на високо едуцирани професионалци, фитнес тренери и јога учители со долгогодишно искуство во својата област.

Платформата содржи различни програми со функционални тренинзи и јога часови за мажи и жени, за некој што е физички активен, но и за некој што ќе се реши денес да почне да вежба.

Нашата цел е да го подобриме психофизичко здравје и да направиме вежбањето да ви биде стил на живот достапно онлајн од било каде и било кое време во денот, целосно адаптирано на вашата животна динамика.

Фитнес и Јога програми создадени за тебе

01

Summer Boost by Bubalo

9 Summer Boost тренинзи
Тренинг за загревање
Тренинг за истегнување
Консултации и поддршка

Потребни реквизити:

Сет рачни тегови

Кутија (столче)

02

Total Body Workout by Bubalo vol.1

12 Total Body тренинзи
2 видеа со вежби за истегнување
4 Јога часови
Live Zoom тренинг еднаш неделно
Консултации и поддршка

Потребни реквизити:

Сет рачни тегови (2кг или 5кг)

Руско ѕвоно (опционално)

Кутија (столче)

03

Total Body Workout by Bubalo vol.2

12 Total Body тренинзи
2 видеа со вежби за истегнување
4 Јога часови
Live Zoom тренинг еднаш неделно
Консултации и поддршка

Потребни реквизити:

Сет рачни тегови

Руско ѕвоно

Кутија (столче)

04

Basic Male Training Program 1.0

12 тренинзи Basic Male програмата
2 видеа со вежби за истегнување
4 Јога часови
Live Zoom тренинг еднаш неделно
Консултации и поддршка

Потребни реквизити:

Сет рачни тегови (различни тежини)

Kettlebell (Руско ѕвоно)

Клупа или кутија

05

Travel Program

8 тренинзи прилагодени за вежбање на пат
2 видеа со вежби за истегнување
4 Јога часови

Потребни реквизити:

Не се потребни реквизити

Се вежба со сопствена тежина

06

Postnatal by Bubalo

8 пост натал прилагодени тренинзи
2 видеа за истегнување
2 тренинга од програмата Total Body vol.1
4 Јога часови

Потребни реквизити:

2 тегчиња од 2, 3 или 4 кг

еден мал стабилен стол

07

Мобилност на телото

6 тренинзи од програмата Мобилност на телото
2 видеа со вежби за истегнување
4 Јога часови
Live Zoom тренинг еднаш неделно
Консултации и поддршка

Потребни реквизити:

08

Yoga Smooth со Марина

Програмата се состои од:

10 часови по 30 минути
Часовите се погодни за почетници како и посветени практиканти

Потребни реквизити:

Јога подлога

2 блокчиња

Појас

Препораки, искуства и неверојатни резултати

Марина е јога учител која посветува огромно внимание и грижа на секој ученик. Таа ќе ти даде точно она што ти е потребно за твојата јога пракса. Марина зрачи со моќна, позитивна енергија, нејзината оригиналност и креативност се единствени и нејзините часови се идеални за секое јога ниво. Начинот на кој таа објаснува е многу едноставен и лесно разбирлив што секој може брзо и лесно да влезе во јога расположение. Нејзините часови се одличен начин да се опуштиш и да се ослободиш од насобраниот стрес.

Ирена Димовска

за нејзиното искуство и работење со нашиот Јога учител Марина Смилева

После неколку неуспешни обиди да си најдам место за јога и себе, имав среќа да ја видам објавата на Марина за една од работолниците кои таа ги организираше и од тука тргна се...Целосно се вклопи со моите замисли и потреби за јогата во тој период па еве и неколку години подоцна дружењето со неа и нејзините јога часови ми ја носат истата радост и задоволство. Благодарна сум и' за тоа 🙏❤

Марина Пешиќ

за нејзиото искуство и посветеноста на нашиот јога учител Марина Смилева

Прекрасно искуство, позитива на денот. Кога и да не ти е денот како што треба, вежбаш со Атанас и Елена и се чуствуваш како нов човек. Посветени, страсни кон работата и многу љубов во сето тоа што го прават.

Стефан Поповски

за неговото искуство и работа со нашите тренери Атанас Михајловски и Елена Бубало

Елена и Атанас ми помогнаа во целосна промена на животниот стил и одново изучување на здрави животни навики. Нивната целосна посветеност спрема вежбачите и желба да променат што повеќе животи на позитивно, се огромна инспирација! Флексибилноста што ја поседуваат и можноста за адаптација и во тешки времиња (Онлајн часови за време на Ковид Пандемијата) ги издвојуваат од конкуренцијата! Огромна благодарност за сѐ!

Иван Џашиков

за неговото искуство и работа со нашите тренери Атанас Михајловски и Елена Бубало

Елена и Атанас - јинг и јанг. Здравјето пред се. Несебично споделување на совети за балансирана исхрана. Секогаш спремни за предавања за исхрана кои траеле и по неколку часа, одговарање на пораки кога сме ги прашувале некогаш можеби и глупости ама секогаш сме добиле исцрпен одговор. Позитивни и посветени на мотивирање на луѓето да вежбаат не за изглед туку за ЗДРАВЈЕ! А со здравјето доаѓа и убавиот изглед. Мислам на толку burpees сакал нејќел ќе имаш добро тело.

Ивана Андоновска

за посветеноста во работата на нашите тренери Елена Бубало и Атанас Михајловски

Елена ми помогна да стекнам здрави навики во исхраната, да останам дисциплинирана и детерминирана во остварување на личните цели и резултати. Нејзината мотивација, насоки и посветеност ми помогнаа постепено да ги совладам сите вежби. Поради неа го засакав вежбањето, не како нешто што мора да се прави за да се изгледа добро, туку како нешто што сакам да го правам за да бидам физички и ментално силна.

Наташа Шопова

за искуството и работа со нашиот тренер Елена Бубало

Тренирањето online со Елена не е воопшто лесно, но е многу ефективно. Вежбите ги опфаќаат сите групи на мускули и со тек на време се забележуваат резултати. Покрај вежбањето, Елена несебично ги постира нејзините секојдневни рецепти и ни помага/дава идие како да комбинираме оброци.

Николина Стрезовска Димиџијевски

за онлајн програмата со нашиот тренер Елена Бубало

Најпрво и за мене најважно, огромните резултати, со нивната исхрана и тренинзи јас ослабев преку 40кг. Од нив научив како да имам здрав начин на живот и да уживам во тоа. Таа позитивна енергија која ја имаат тие двајцата прави да ги засакаш работите што не ги сакаш! Мотивација на дневна основа со добро познатото ,,Се е во главата!” на Атанас во било која ситуација. Фала ви што ве запознав пред 10 години, инаку немаше да бидам ова што сум денес!

Ана-Марија Трајковска

за нејзиното 10 годишно искуство и работа со Елена Бубало и Атанас Михајловски

Елена ме фасцинира со нејзината професионалст и искреност. Едноставно покрај неа го засакав вежбањето односно ги засакав тренинзите и со нејзината енергија и искажување направи да бидам редовна во вежбањето.

Ирена Гроздановска

за нејзината работа и искуство со нашиот тренер Елена Бубало

Елена и Атанас првично ми помогнаа да го сместам вежбањето во моето секојдневие и истото да претставува еден вид на издувен вентил (физички и психички) и секако квалитетно време одвоено за себе. Да направам дистинкција помеѓу тоа што е здрава, а што нездрава храна и како истата да се дозира. Дека активниот здрав животен стил претставува вложување во себе и својата иднина.Исто така дека добриот надворешен и внатрешен изглед не го поседуваме туку дека истиот се должи на секојдневното плаќање рента.

Христијан Пејковски

за неговото искуство и работа со нашите тренери Атанас Михајловски и Елена Бубало

Целосно посветени тренери, разбирање за секој поединечно, за секоја состојба на вежбачот (бременост, повреда, постпородилни ситуации...) Со нив сфатив дека нема оправдувања за невежбање, децата не се изговор, туку мотивација за подобар и поздрав родител за себе и за децата. Дека ако одењето до сала, возење, паркирање, пресоблекување, туширање е многу губење време за со две деца, сето тоа е возможно од дома за дупло пократко време а скоро ист резултат :)

Елена Штерјовска

за искуството и работа со Елена Бубало и Атанас Михајловски и нивната онлајн програма

Сметам дека се професионалци во тоа што го прават.
Се трудат да ги пратат сите до еден и воедно и да ги корегираат/советуваат за техниката.
Тренинзите се разновидни со различен фокус во различни периоди, а понекогаш има и активности што се случуваат надвор од тековното вежбање.

Марко Филиповски

за неговото 9 месечно искуство и работа со Атанас Михајловски тренер на нашата платформа

Ми помогнаа да се чувствувам позитивно и посреќно, релаксирана сум и имам подобар сон, заштитена е мојата меморија, ми се регулира крвниот притисок. Исто така, ги одржувам коските и мускулите и што повеќе го намалувам нивното оштетување, ми се зголемува нивото на енергија, го забрзувам метаболизмот, стручно и професионално ни се укажува на избалансирана исхрана и зголемување на имунитетот. Покрај се' врвната атмосфера која владее при вежбањето во сала, на отворено или, online.

Ирена Лекиќ

за работата со тренерите на платформата Healty.Me Атанас Михајловски и Елена Бубало

Ме вратија во живот. Ако бев депресивна и незадоволна од се околу мене, сега сум полна енергија, ослабев и комплетно сменив исхрана. Но што е најбитно сум среќна,
и ги обожавам деновите кога вежбам и сум дел од еден прекрасен тим.

Ирена Арсовска

за искуството и работа со нашите ментори Елена Бубало и Атанас Михајловски

Месечна Претплата

Пробај 7 дена

1199
ден.

100+Тренинзи од Елена Бубало кои ќе ти помогнат да ја постигнеш посакуваната цел вклучувајќи ги програмите Total Body Workout Vol 1 & Vol 2, Postnatal, Mobility Flow, Yoga Smooth, Travel Program, Basic Male Fitness Vol 1

Секоја недела нови тренинзи прилагодени за почетници или редовни вежбачи

100+ превкусни, budget friendly и здрави рецепти кои ќе те научат како да се храниш здраво

Ексклузивен пристап до Discord заедницата за едукација и поддршка (500+ членови во моментот)

Q & A сесии кои ќе ти помогнат и мотивираат

Откажување на претплатата брзо, лесно и кога ти ќе посакаш со еден клик

Претплати се

Купи Фитнес Програма

4999
ден.

Програма по избор со lifetime access

Почетен Јога курс (4 часови)

50+ рецепти со дневни препораки за оброци

Достапност од било кој уред во било кое време (мобилен, лаптоп, телевизор)
 

Одбери